Objevujte s námi nejkrásnější kempy Evropy a Česka

Dovolená v kempu může být jedinečným způsobem, jak spojit dobrodružství, pohodu a přírodu. Evropa nabízí širokou škálu krásných kempů, které lákají milovníky přírody a kempingové nadšence. Pokud toužíte po dovolené, která vám umožní odpočinout si od každodenního shonu a přiblížit se k přírodě, následující místa by vás mohla zaujmout.

V dnešní době, když se mnoho z nás touží vrátit ke kořenům a najít unikátní zážitky, není nic lepšího než kempování. Abychom vám pomohli objevit nová místa plná dobrodružství a krásy, požádali jsme naše kamarády cestovatele o sdílení jejich tajných koutů, které objevili během svých kempovacích dobrodružství za pomocí bezKempu.cz.

Pojďte se s námi podívat na naše 3 nejoblíbenější kempy, kam se vždy s láskou opět vracíme. Autokemp Nové Město pod Smrkem v Jizerských horách, který vás dostane svou polohou a kouzlem nedotčené přírody. Kemp Osek, který nabízí nekonečné množství aktivit jak v přilehlém městečku, tak v hlubokých severských lesích a v neposlední řadě Kemp...